Ozonizarea camerelor din apartamentul sau din casa dumneavoastra este, probabil, cel mai mare plus pe care il puteti aduce in casa odata cu curatenia. Astfel, ozonizand camerele, bucataria sau baia, se vor elimina bacteriile si patogenii din pereti, se va elimina mucegaiul. Asta deoarece ozonul intra in contact cu toate suprafetele din camera, chiar si cu cele greu accesibile, si le dezinfecteaza, indepartand bacteriile si patogenii.

Dupa ozonizare, veti beneficia de un aer curat, proaspat si sanatos pentru sanatatea dumneavoastra. Somnul va fi de o calitate net superioara si veti scapa de grijile oricarui miros.

De asemea, ozonul elimina mirosurile impregnate si persistente din bucatarie sau baie. Poate fi miros de fum de tigara, miros de ars, miros de statut sau de mucegai, poate miros de animale de la fostul proprietar. Ozonul nu acopera aceste mirosuri, ci le elimina din porii peretelui unde s-au impregnat.

Ozonul distruge mucegaiul in ipoteza in care mucegaiul este deja curatat, si de asemenea, previne reparitia acestuia.

Obiectele din locuinta (perdele, saltele, cearceafuri, dulap, birou, etc.)  nu vor fi afectate negativ de folosirea ozonului, ci dimpotriva, intrand in contact cu acestea, ozonul va indeparta orice bacterie cu care intra in contact pe acel obiect.

Observatie: Totusi, este foarte important ca nici o fiinta vie sa nu ramana in camera pe timpul ozonizarii!